Πύργος: Αθώος ο κατηγορούμενος για κακοποίηση σκύλου!


Σήμερα δικαζόταν ο άνδρας που κατηγορείτο για κακοποίηση σκύλου. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος, μιας και δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδειχθεί ότι ήταν αυτός που έβαλε το σύρμα στο λαιμό του σκύλου.


Το γεγονός ότι υπήρχαν τρεις μάρτυρες οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως το σκυλί το έσκαγε συνεχώς, συνέβαλε στην απόφαση του δικαστηρίου.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο αν μη τι άλλο θα έπρεπε να προβεί σε κυρώσεις, για την μη ύπαρξη μικροτσίπ και την ελεύθερη κυκλοφορία του σκύλου χωρίς συνοδό.

Επίσης, δεν ζητήθηκε από τον κατηγορούμενο το βιβλιάριο υγείας του ούτε ερωτήθηκε τι απέγιναν τα κουτάβια που γεννήθηκαν, όπως ο ίδιος άλλωστε παραδέχθηκε, αφού άφηνε το σκυλί του ελεύθερο έξω σε κατάσταση οίστρου.

Δυστυχώς οι παραλείψεις ήταν πολλές και για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι οι νόμοι στην Ελλάδα δεν ευνοούν τους ανυπεράσπιστους....


2 σχόλια:

  1. Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι Παράλυτη..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑραλυτος είναι ο δήμαρχος που για να μην του χαλανε τα αδεσποτα την μοστρα μπροστα απο το δημαρχειο ειπε στην φιλοζωικη να μαζεψει τα πρωτα 6 σκυλια...τα 6 γινανε 60 και τωρα ειναι 160!!!15 ατομα πληρωνουν απο τσεπη τουσ για να τα ταισουν,για τον κτηνιατρο αφου ακομα περιμενουν τα λεφτα απο την Ε.Ε που δεν τους εχει δωσει ο δημαρχος...να μιλησω για την μοδα του να γραφεσαι σε φιλοζωικες????160 εγγεγραμενα μέλη δεν δινουν ουτε τα 10 ευρω ετησιας συνδρομης......φφφφφφφ αντε γιατι ανεβασα πιεση παλι.......γγγγγγγγγγρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld