Παγκράτι: Στα χέρια της αστυνομίας νεκρό κουτάβι σε βιτρίνα pet-shop


Όπως καταγγέλλει η Σ. Δ. σε pet-shop του Παγκρατίου και συγκεκριμένα στην οδό Φιλολάου, εντοπίστηκε χθες το βράδυ ένα νεκρό κουτάβι στην βιτρίνα.



Μάλιστα, στο ίδιο γυάλινο κουτί παρέμενε και ένα ζωντανό κουταβάκι. Οι φωτογραφίες αδιάψευστοι μάρτυρες του συγκλονιστικού περιστατικού.

Σήμερα το πρωί, ξεκίνησε μια προσπάθεια να αποδοθούν ευθύνες στον ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς και να αφαιρεθούν τα δύο κουτάβια. Οι δυσκολίες πολλές, καθώς για άλλη μια φορά οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τα δέοντα ή δεν επιθυμούν να συνεργαστούν.


Τελικά, έπειτα από πολλές δυσκολίες, η αστυνομία αφαίρεσε το νεκρό κουτάβι, το οποίο όμως μπορεί να δοθεί για αυτοψία μόνο με συγκατάθεση του ιδιοκτήτη! Επίσης, η αστυνομία ενημέρωσε τους φιλόζωους πως δεν είναι εφικτό ο ιδιοκτήτης να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, διότι δεν έχουμε να κάνουμε με περιστατικό κακοποίησης!


Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια να επέμβει κάποιο φιλοζωικό σωματείο που θα συνεργαστεί με τον εισαγγελέα, ώστε να αφαιρεθεί και το άλλο ζώο από την κατοχή του ιδιοκτήτη και φυσικά να αποδοθούν οι ευθύνες που του αναλογούν.


Να σημειώσουμε ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο εν λόγω κατάστημα. Ελπίζουμε αυτή τη φορά όμως να υπάρξει επιτέλους και η ανάλογη τιμωρία.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld