6-11: Όλοι στην δίκη του κτήνους που πυροβόλησε αδέσποτο στο Λαύριο



Την Τρίτη 14 Αυγούστου ένα δίποδο κτήνος στο Θορικό Λαυρίου πίστεψε ότι είναι ο Θεός και προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, ν' αφαιρέσει τη ζωή ενός υπέροχου και άδολου πλάσματος. Ενός σκυλάκου που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ο άτυχος σκυλάκος έπεσε θύμα της διαστροφής του ανθρώπινου είδους.


Κανείς δεν τον ρώτησε αν ήθελε να γεννηθεί αδεσποτάκος, ούτε αν του άρεσε η μετέπειτα ζωή του, απλά έτυχε...

Υπάρχουν άνθρωποι που τον φρόντιζαν, τον αγαπούσαν κι εξακολουθούν να τον αγαπούν. Φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην προβεί στην άνανδρη ενέργεια του το τέρας που προσπάθησε με το χείριστο τρόπο να του αφαιρέσει τη ζωή.

Αποφάσισε λοιπόν να πάρει την καραμπίνα του και να βγάλει τα δολοφονικά του ένστικτα στον σκυλάκο. Τον πυροβόλησε εξ' επαφής! Περήφανος για την πράξη του αποχώρησε, ενώ ο σκυλάκος ψυχορραγούσε.

Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι πάλεψαν κι έσωσαν τον μικρο και φέρνουν τώρα το κτήνος ενώπιον της δικαιοσύνης.

Την Τρίτη 06 Νοεμβρίου 2012 στο κτίριο 8, αίθουσα 3 και ώρα 09:00 π.μ.πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Θα γίνει η δίκη του καθάρματος και πρέπει να δείξουμε σε όλους αυτούς που κάνουν τέτοιου είδους εγκλήματα ότι τα ζώα έχουν δικαιώματα, έχουν και προστάτες.

Να μπει ένα τέλος στη βια ενάντιον άδολων κι απροστάτευτων πλασμάτων.

Την Τρίτη θα ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας να δείξουμε σε όλους αυτούς ότι επιτέλους θα μπεί ένα τέλος στον ανελέητο πόλεμο που έχουν κυρήξει σε πλάσματα που δεν ήταν επιλογή τους να γεννηθούν αδέσποτα ή και δεσποζόμενα.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων από διεστραμμένους αλήτες.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 9.00 π.μ. στο κτίριο 8 αίθουσα 3 δίνουμε όλοι το παρόν!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld