Hallie, η τυφλή σκυλίτσα που ζωγραφίζει για να σώσει άλλα σκυλιά


Η Hallie ζωγραφίζει με τέτοιο πάθος λες και η ζωή της εξαρτάται από αυτό. Πριν από μερικούς μήνες η Hallie ανέπτυξε ξαφνικά σύνδρομο επίκτητης εκφύλισης του αμφιβληστροειδούς (SARDS), μια αυτοάνοση ασθένεια που προσβάλλει τον αμφιβληστροειδή. Έμεινε εντελώς τυφλά μέσα σε λίγες ημέρες. Πέρασε τους επόμενους μήνες κλαίγοντας, με κατάθλιψη, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της Deedee Murray.

Η Murray, παρότι επισκέφθηκε τους καλύτερους κτηνιάτρους, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Hallie. Η ζημιά στα μάτια της ήταν πολύ μεγάλη και η κατάστασή της κρίθηκε μη αναστρέψιμη.


Η Murray για να βοηθήσει την Hallie να νιώσει καλύτερα, σκόρπισε σε όλο το σπίτι μεγάλες μαξιλάρες. Σταδιακά η Hallie ξεπέρασε την θλίψη της και απέκτησε και πάλι την αγωνιστικότητά της.



Η Hallie είχε ήδη μάθει πώς να ζωγραφίζει από την Murray, που είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης πορτρέτων για την άγρια ​​ζωή και τα κατοικίδια ζώα. Έτσι λοιπόν η Murray βοήθησε εκ νέου την τυφλή σκυλίτσα να αναπτύξει τις δεξιότητές της στη ζωγραφική και να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά της.

Η Hallie δημιουργεί έργα και η Murray τοποθετεί την υπογραφή της, με μια σφραγίδα που έχει εκτυπώσει με την πατούσα της Hallie! Τα έργα διατίθενται προς πώληση και τα έσοδα προσφέρονται σε καταφύγια ζώων, προκειμένου να σωθούν και άλλα σκυλιά που έχουν ανάγκη.




 

Η Hallie μέσω της αγάπης της για την ζωγραφική απέκτησε την διάθεση να συνεχίσει να παλεύει, δίνοντας σε άλλα ζώα και ανθρώπους ελπίδα.

Δείτε το βίντεο


 



dogw0rld.blogspot.gr
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld