Ρέθυμνο: Του έσπασαν την γνάθο - Ευχή μας να βγεί νικητής από το αποψινό χειρουργείο

Οι Ρεθυμνιώτες (όχι όλοι βεβαίως) έδειξαν για ακόμα μία φορά το μίσος που νιώθουν για οποιαδήποτε άλλη υπόσταση εκτός από την ανθρώπινη. Θύμα του μίσους τους αυτή την φορά ο αδέσποτος Κανέλλος. Βρέθηκε στην άθλια κατάσταση που βλέπετε.

Την πρώτη φορά δεν κατάφεραν να τον σακατέψουν. Τον βρήκε η φιλόζωη Ξένια Ψαθάκη με το πόδι του να κουτσαίνει. Σήμερα όμως τα κατάφεραν κι έβγαλαν όλη την κτηνωδία τους.. 


Όπως αναφέρει η φιλόζωη ''Στο διπλανό καφενείο έπιναν τον καφέ τους, παραδίπλα άλλοι δούλευαν.. Κανείς δεν νοιάστηκε...Αιμορραγούσε όμως όταν σηκώθηκε όρθιος, η ψυχή φτερούγισε.. Είπα περπατάει, θα γίνει καλά...Μου κούνησε την ουρά.. Του έβαλα νερό και τότε κατάλαβα ότι δεν μπορεί να πιει.. Δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του, η γλώσσα του ήταν στο πλάι. Τραβούσε με το ποδαράκι του το νερό..''




Ο κτηνίατρος είπε πως του έσπασαν την γνάθο με αποτέλεσμα να χρειάζεται χειρουργείο. Ωστόσο, οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι ελάχιστες.


Τόση οργή και τόσος πόνος για τόσα πλάσματα που βασανίζονται λόγω της ανθρώπινης μανίας..


Ευχόμαστε από καρδίας ο Κανέλλος να βγεί νικητής απόψε σε πείσμα όλων όσων τον ήθελαν νεκρό...









Νεότερη Ενημέρωση 

Το χειρουργείο έγινε. 3.30 ώρες, πολύ δύσκολο.. Όλα πήγαν καλά, πέτυχε.. Έχει μείνει στο κτηνιατρείο... Ο γιατρός είπε ότι είχε τρύπες στην κάτω γνάθο σαν τον έχουν πυροβολήσει ή χτυπήσει με αιχμηρό αντικείμενο.. Αύριο πρωί θα φύγει από το κτηνιατρείο. Ξεκινάει ο αγώνας του αλλά θα τα καταφέρει.. Θέλει πολύ φροντίδα από δω και μετά... 


 
Nεότερη Ενημέρωση

Από την Τετάρτη 19/9/12 ο Κανέλος νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική στο Ηράκλειο, όπως σας είχα ενημερώσει .. Την Τρίτη που τον είδε ο γιατρός εδώ στο Ρέθυμνο έκρινε ότι δεν πήγε η πορεία της ανάρρωσης του όπως θα έπρεπε.. Τα ράμματα δεν είχαν δέσει και είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει από σηψαιμία. Αποφάσισα ότι πρέπει να νοσηλευτεί.. Δέχτηκαν από το Ηράκλειο να τον πάω εκεί και χθες κατά τις 4.30 φτάσαμε με την βοήθεια μιας φίλης μου στην κλινική στο Ηράκλειο...
Του χορηγήθηκε αμέσως ορόςκαι το βράδυ του έγινε επέμβαση να μπουν εκ νέου ράμματα μιας και τα πρώτα είχαν πέσει εντελώς.. Η εγχείρηση πήγε καλά και αποφεύχθηκε η συνέχεια της σηψαιμίας.. Όμως το πρόβλημα του Κανέλου είναι ότι οι σιαλογόνοι αδένες δεν λειτουργούν σωστά  με αποτέλεσμα το σάλιο όπως μας είπε ο γιατρός να μην βρίσκει διέξοδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αφήνει τα ράμματα να κλείσουν και ο κίνδυνος της σηψαιμίας να υπάρχει.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, θα δούμε μέσα σε μια βδομάδα την πορεία του... Θεωρώ ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω, για τον λόγο ότι μέσα στην κλινική θα είναι σε αποστειρωμένο περιβάλλον, θα έχει σωστή περίθαλψη από πλευράς αντιβίωσις, σωστής θρέψης και παρακολουθησης,..
Μεχρι τωρα δεν εχω στήριξη από Φιλοζωικό σύυλλογο, δεν έχω κτηνιατρικές γνώσεις και πρώτη φορά στα χρόνια που φροντίζω αδέσποτα έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοιο περιστατικό. Έιμαι ένας απλός άνθρωπος που θέλησε να βοηθήσει ένα αδέσποτο που όπως μου είπαν είχε πιθανότητες να γίνει καλά. Ένας απλός εθελοντής που θέλησε να βγάλει την οργή και την αγανάκτηση σε αυτό που συμβαίνει στον Κανέλο. Για τον Κανέλο θα κάνω , ότι θα έκανα και για τα δικά μου σκυλιά.. ό,τι περνάει από το χέρι μου.



 


Νεότερη Ενημέρωση

Επιτέλους τα νέα είναι αισιόδοξα! Τα ράμματα δείχνουν να δένουν. Ο Κανέλλος τρώει μόνος του και δείχνει σαφώς καλύτερα, σύμφωνα και με τον κτηνίατρο.  Θα παραμείνει ωστόσο άλλη μία εβδομάδα στην κλινική, για να σιγουρευτούμε πως δεν θα υπάρχει επιπλοκή με τα ράμματα, τα οποία πρέπει να δέσουν πλήρως.


dogw0rld.blogspot.gr 

3 σχόλια:

  1. Μπορει καποιος να μου απαντησει ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "O άνθρωπος είναι μία πιραμίδα, κάτω κάτω είναι τό κτήνος, στήν κορυφή είναι ο Θεός, κι αυτός πρέπει νά προχωρήσει πρός τά πάνω" κάπως έτσι ειπώθηκε, έ λοιπόν αυτός καί αυτοί πού τά κάνουν αυτά έχουν παραμείνει στήν βάση τής πιραμίδας καί αρνούνται νά "ανέβουν". Ας μή πώ τίποτα άλλο καί μέ "κόψουν".Θεέ μου φύλαγε τά αγγελούδια σου επί της γής!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld