Απίστευτη κτηνωδία! Του έδεσαν το στόμα με μονωτική ταινία και την γλώσσα να κρέμεται έξω

Ένα μικρό σκυλάκι βρέθηκε σε τραγική κατάσταση να τριγυρνά στους δρόμους με το στόμα της σφιχτά κλεισμένο με μονωτική ταινία και την γλώσσα της να κρέμεται έξω πρησμένη και ουσιαστικά έχοντας μετατραπεί σε νεκρό σώμα. 

Η απίστευτη κτηνωδία που κανένα άλλο ζώο της φύσης δεν θα μπορούσε να διαπράξει, διαπράχθηκε από το πιο άγριο και μοχθηρό απ' όλα τα ζώα, τον άνθρωπο. 

Η Χόουπ (Ελπίδα), όπως ονομάστηκε, εντοπίστηκε να τριγυρνά στους δρόμους του Γουέδερφορντ του Τέξας υποφέροντας από τους πόνους τόσο στο στόμα της, όσο και στο υπόλοιπο σώμα, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε τους 33 βαθμούς κελσίου. 

Η Χόουπ έκτος από το δέσιμο στο στόμα έχει δεχθεί τεράστια κακοποίηση και στο υπόλοιπο σώμα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί περισσότερα από 100 ράμματα. 

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, το σκυλάκι ήταν σε αυτή την κατάσταση για τουλάχιστον 24 ώρες με αποτέλεσμα η γλώσσα της πια να έχει πρηστεί και έχει αφυδατωθεί από αίμα. Έτσι, θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της. 

Όταν οι πολίτες κατάλαβαν ότι ένα σκυλάκι κυκλοφορούσε σε αυτή την κατάσταση στους δρόμους χρειάστηκε μια ομάδα έφιππων αστυνομικών και 10 γείτονες να ψάξουν, για να την βρουν. Ευτυχώς την βρήκαν οριακά όταν μπορούσαν ακόμα να κάνουν κάτι. Οι γιατροί στο κτηνιατρικό κέντρο δηλώνουν ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο ειδεχθές. 

Μάλιστα, προσφέρεται 1.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον μπορέσει να δώσει κάποια πληροφορία, για το κτήνος που μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο στη Χόουπ.

aek365.com

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανεις..... Τι μυαλά σκέφτονται τέτοια βασανιστήρια... Απελπισία πια... Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι με αισθήματα ακόμα και πρόλαβαν να τη σώσουν την καημενούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld