Τα 10 πιο εκκεντρικά σκυλόσπιτα!

Ένα απο τα πιο μοντέρνα σκυλόσπιτα!Διαθέτει τρεχούμενο νερό,φωτισμό,κλιματισμό και θερμότητα!
Αυτό το σπίτι ειναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει ακομα και έναν άνθρωπο!Διαθέτει πατώματα σε χρώμα τερακότας.Ποιος είναι ο τυχερός που το χαίρεται?Τα κατοικίδια της ηθοποιού Rachel Hunter .Το σκυλόσπιτο αυτό αποτελει  ενα μικρο δειγμα απο το σπίτι της στην Καλιφόρνια. 

Αυτό είναι ένα σπίτι σκυλιών που χτίστηκε κατόπιν παραγγελίας  μια ξύλινη γέφυρα και μια διαμορφωμένη κόκκαλο λίμνη.Περιλάμβάνει μια ξύλινη εξέδρα και μια πισίνα-λίμνη σε σχήμα κοκαλου!
Αυτό ειναι ένα εσωτερικο αλλα και υπαίθριο σπίτι σκύλων σε πολυαιθυλένιο που στηρίζεται σε δύο μοντέρνα ανοξέιδωτα πόδια, με δύο μικρά σκαλάκια που οδηγούν στην πόρτα.
Αυτό το το ευρύχωρο σπίτι σκυλιώνείναι φτιαγμένο στο χέρι και είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη: μικρό,μεσαίο και μεγάλο.
Το διόροφο αυτο σπίτι ανήκει στην Paris Hilton.Κάτω υπάρχει ένα καθιστικό και επάνω υπάρχει μια κρεβατοκάμαρα και μια ντουλάπα  για τα διάφορα αξεσυάρ που έχει αγοράσει για τα μικρά κατοικίδια ζώα της.Περιλαμβάνει μικροσκοπικά έπιπλα,θερμότητα, κλιματισμό και έναν μαύρο πολυέλαιο κρυστάλλου.
Ο εκκεντρικός ιταλικός σχεδιαστής Marco Morosini απολαμβάνει να βάζει το χιούμορ του και το δημιουργικό του πνευμα σε ο,τι φτιάχνει.Κάνοντας μια κοινωνική κριτική στους τρόπους με τους οποίους λατρεύουμε τα κατοικίδια ζώα μας, δημιούργησε το λαμπρό και όμορφο σκυλί του σε μια συλλογή Θεών. Μεγαλοφυία!
Η απάντηση στις προσευχές των σκυλιών σας έχει απαντηθεί με το διπλό ξύλινο σπίτι. Αρκετά ευρύχωρο για δύο μεγάλα σκυλιά ή ένα υπερβολικά μεγάλο σκυλί, αυτό το σπίτι είναι όχι μόνο πρακτικό αλλά και προσιτό. Κάθε διπλό σπίτι έρχεται με ένα μετακινούμενο χώρισμα ώστε να φιλοξενήσει ένα ή δύο σκυλιά.
Η αγροτική ζωή ταιριάζει στα σκυλιά αρκετά καλά, είτε ζείτε σε ένα αγρόκτημα είτε όχι. Το σπίτι αυτό δίνει μια αίσθηση της αγροτικής διαβίωσης στο σκυλί, με τους παραδοσιακούς κόκκινους εξωτερικούς τοίχους και τα παράθυρα γυαλιού. Μέσα, το σκυλί σας μπορεί να ξεκουραστεί σε ένα κρεβάτι σκυλιών ατενίζοντας έξω από τα παράθυρα!
Το σπίτι αυτό έχει τρεις χωριστές εισόδους. Σχεδιαστης και αυτων των προτύπων ειναι ο Marco Morosini.

www.oddee.com/item_97267.aspx

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld